Rouwbloemen bestellen

Rouwboeket of rouwbloemen bestellen?
Al onze rouwboeketten en rouwbloemen worden met de grootste zorg samengesteld door de lokale uitvaartbloemist. Zij bezorgen de rouwarrangementen op locatie in de kerk, rouwkamer, uitvaartcentrum, begraafplaats of andere speciale locaties. Bel gerust met onze klantenservice. zij staan klaar om u te helpen met eventuele vragen of specifieke wensen.

Hierboven hebben wij de rouw arrangementen of rouwbloemen ingedeeld in de diverse stijlen die beschikbaar zijn.


Rouwbloemen laten bezorgen

Het assortiment met rouwbloemen of uitvaartbloemen hebben wij ingedeeld op basis van de diverse stijlen. Hierbij houden wij rekening met een aantal persoonlijke eigenschappen van de overledene. Wat zijn haar of zijn lievelingsbloemen? Welke stijl boeket sprak haar of hem aan? En wat was de lievelingskleur van de overledene? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht op de rouwarrangementen pagina. Daar kun je de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Rouwboeket met lint

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Uitvaart bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestel proces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Bel of WhatsApp met onze klantenservice .