Rouwkrans bestellen

De mooiste rouwkransen in diverse formaten en kleur samenstellingen. Onze Lokale Uitvaartbloemist zorgt voor een vakkundige levering  en de rouwkrans wordt met de allergrootste zorg samengesteld.

Rouwkrans online bestellen

Er zijn diverse soorten rouwkransen, waaronder de traditionele rouwkrans en de herdenkingskrans. Het is gebruikelijk om linten te bevestigen aan de rouwkrans. De rouwkrans kan staand of hangend worden gepresenteerd door het uitvaartcentrum. De herdenkingskrans worden vaak gepresenteerd op dagen als Dodenherdenking of Allerheiligen.

Stel zelf een rouwkrans samen

Stel zelf een mooie rouwkrans samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

Rouwkrans 'Mooie momenten'

Een stijlvolle rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van Oranje en roze bloem accenten. De kleuren die symbool staan voor de prachtige herinneringen aan de overledene.

Rouwkrans 'Witte bloemen'

Een herdenkingskrans van witte bloemen. samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans 'Roze Hart'

Een herdenkingskrans  van licht roze bloemen in een hartvorm. samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen. Genoemde afmetingen zijn een benadering.

Rouwkrans 'Natuurlijke Warmte'

Een rouwkrans in ajourstijl van warme bloemtinten voor een warm en liefdevol persoon. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

Rouwkrans 'Fuweel'

Een rouwkrans met een fluweel look  door het gebruik van roze en rode bloemen. De samenstelling van bloemen kan worden aangepast door de bloemist in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

Rouwkrans 'Abrikoos'

Een rouwkrans in ajourstijl in witte en Abrikoos kleurige tinten. De krans wordt vaak gecombineerd met rouwlinten. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

Rouwkrans 'Traditioneel wit'

Een traditioneel gemaakt rouwkrans met opgestoken toef van witte bloemen

Rouwkrans 'Ajour wit-groen'

Een arrangement van witte bloemen en groen materialen van het seizoen in de vorm van een Ajour rouwkrans

Rouwkrans 'Ajour Paars-Roze'

Rouwkrans ajour in roze en paars blauwe tinten Samenstelling:met roze en paars blauwe bloemen en groenmaterialen van het seizoen afmeting: Ca.65cm verkrijgbaar: Jaarrond / seizoensgebonden

Rouwkrans 'Ajour multi colour'

 Ajour Multi colour Rouwkrans samengesteld met bonte bloemen en groenmaterialen. afmeting: Ca. 40cm verkrijgbaar: Seizoensgebonden

Rouwkrans 'Warm rode tinten'

Een herdenkingskrans samengesteld met warm rode bloemen van het seizoen.Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid.

Herdenkingskrans ' Zacht Roze'

Stijlvol, sereen en een blijk van respect: dat is een herdenkingskrans. Een royale krans voor het herdenken van overledenen. Een klassieke krans voor een ceremoniële herdenking of uitvaart. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans 'Bevrijding'

Herdenkingskrans Bevrijding is een royaal bloemstuk en volledig omringd door grootbloemige witte rozen. Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid. De herdenkingskrans wordt vaak gecombineerd met rouwlinten.

Rouwkrans voor de begrafenis.

Ben je op zoek naar een sympathiek en onderscheidend rouw arrangement? Dan is een rouwkrans een prachtige aanvulling bij een uitvaart of bij de herdenkingsdienst. Een /Rouwkrans van bloemen is ook geschikt voor plechtigheid of bezichtigingen en de begraafplaats. Veel mensen weten niet dat herdenkingskransen  zo zijn ontworpen met behulp van hoogwaardig steekschuim, dat water vasthoudt en bloemen vers houdt, zelfs nadat deze dienst is afgelopen.

Rouwkrans, een ring van bloemen.

Zo stuur je een cirkelvormige rouwkrans van bloemen om de verbondenheid met de overledene te onderestrepen, of een hartvormige herdenkingskrans om je liefde en toewijding uit te drukken. Laat zien dat je liefde voor de hebt overledene standhoudt met een symbolische eindeloze bloemenkrans. Kies het arrangement in een favoriete kleur, of een gemengde rouwkrans, boordevol verse bloemen. Een herdenkingskrans is een passend eerbetoon voor overleden mannen, vrouwen. Sommige rouw kransen zien er erg mannelijk uit, terwijl anderen licht en vrouwelijk zijn, zoals onze hartvormige rouwkransen.

Rouw Krans bestellen

Rouwkrans zijn uitermate geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een Rouwkrans heeft een ronde vorm en wordt op steekschuim gestoken waardoor het langer mooi blijft. In ons assortiment vindt je Rouwkrans in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen. Rouwkrans met o.a. rozen, Lelie's of Calla's in het wit, roze of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke boodschap aan de Rouwkrans toe op een rouwkaart of een rouwlint. Een rouwlint bestaat uit twee slippen.

Rouwkrans bestellen en laten bezorgen

Wij bezorgen de Rouwkrans op elk gewenst adres in Nederland. Een rouwkrans bestelt je eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders maken van iedere Rouwkrans een mooi geheel. Verse bloemen van de veiling worden met zorg samengesteld en gebonden tot een Rouwkrans.

Laat de Rouwkrans bezorgen bij het crematorium, uitvaartcentra of op een gewenst huisadres. Rouwkransen kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.

Hoe kan ik een Rouwkrans bestellen?

Tijdens het bestel proces van de Rouwkrans hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen de Rouwkrans altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de Rouwkrans dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Uitvaartbloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.